fbpx
Løpekurs Mosjoniter

Løpekurs Mosjonister – Oktober 2020

Dette løpekurset gjør deg til en bedre og klokere løper.

Kurset passer utmerket for mosjonisten som løper litt på egenhånd, eller deg som har gjennomført alt fra 5 km til Marathon. Du ønsker å trene klokere slik at du med samme treningsmengde som tidligere blir en bedre løper. Du har et ønske om å gjøre det bedre på 5km, 10 km, halvmarathon eller marathon – og for noen – bryte 2timers-grensa på halvmarathon!

For de som er kjent med sistnevnte distanse: Den typiske kurs-deltager løper i dag halvmarathon på alt fra 1.45 til 2.10

Det er ingen forutsetning for deltakelse på kurset at du tidligere har løpt 21 km, men du bør ha jogget/løpt minimum 10 km sammenhengende enten på trening eller i konkurranse, for å føle at dette kurset treffer deg. Vi kjører økter og løper i områder som gjør at vi hele tiden er samlet – uavhengig av hvor raskt man løper.


Kort fortalt:

 • 5 felles teknikk- og løpeøkter (hvorav første økt er en dobbeltøkt med teori-del)
 • 1 stk laktatprofiltester m/testrapport (veil kr 990,-)
 • Personlig tilpasset treningsprogram
 • Egen lukket gruppe på Facebook der informasjon blir lagt ut og aktuelle spørsmål besvares av instruktørene
 • Oppmøtested vil kunne variere: vi har for eksempel kjørt økter på Åstveit/Tertnes, Munkebotn/Fjellveien, Eidsvåg, Liavannet og Mellingen (bak IKEA)
 • Kursdatoer: Torsdager kl 19.30 – 22.okt, 29.okt, 5.nov, 12.nov og 19.nov
 • De deltagerne som ønsker det får gode rabatter på andre tester og pakkeløsninger hos Terskeltest.no (feks testing av maksimalt oksygenopptak og kroppsanalyse med Inbody 720)

Påmelding innen 20.oktober eller til fulltegnet


Det som skiller dette kurset fra andre løpekurs er at det i kursavgiften er inkludert 1 Laktatprofiltest med testrapport, som gjennomføres individuelt i forkant av kurset, og som legger grunnlaget for hvordan akkurat DU skal trene for å oppnå ditt mål. Du vil i tillegg få utarbeidet et treningsprogram basert på ditt testresultat, som du skal følge i tiden etter kurset.


Hva er en laktatprofiltest? – Se video (trykk på fullskjerm-symbolet for å få med hele bildet):

Hvordan ser en testrapport ut? – Se eksempel Terskeltest på Tredemølla


Kurset legger opp til 5 fellesøkter der vi i tillegg til å løpe forskjellige typer økter, går gjennom viktige teknikkøvelser for å få et mer effektivt løpssteg. Du vil også tilegne deg kunnskap om hva og hvorfor pulsbasert trening virker, samt at vi gir gode tips i forhold til ernæring i forbindelse med trening og konkurranse.

Første kursdag er en dobbel-økt der vi bruker første timen på å gå gjennom løpsrelatert teori før vi går ut og gjennomfører løpeøkt nr 1.

Det anbefales på det sterkeste å ha sin egen pulsklokke. Om du ikke har, men ønsker å kjøpe en slik – spør oss om hjelp, så anbefaler vi noe som passer deg.

Det vil bli opprettet en lukket gruppe på Facebook der alle økter, tips og triks vil bli lagt ut. Treningsrelaterte spørsmål vil også besvares der.

Øktene blir holdt av Fysioterapeut Stig Carlson og Personlig trener Maiken Høvik.

Kursdatoer – fellesøkter: Oppmøte: Torsdager kl 19.30 – Datoer: 22.okt, 29.okt, 5.nov, 12.nov og 19.nov

Ps: det er ikke obligatorisk å møte opp på løpeøktene, men vi anbefaler at du får med deg så mange økter som mulig. Alle økter og beskrivelse av hvordan disse blir gjennomført, blir lagt ut på den lukkede gruppen på Facebook, slik at det er lett å gjennomføre øktene på egenhånd!

Priser:

 • 1 terskeltest + testrapport + teori + treningsprogram + 5 fellesøkter – kr 2700,-
 • 25% rabatt på på din neste test- og treningsprogram, om man ønsker dette
  • Dersom du velger å kjøre test nr 2, gjennomføres denne tidligst 3 mnd etter første test. Denne vil gi svar på hvordan treningen har fungert og hva du skal fokusere på videre. Man vil her få oppdaterte treningssoner som man tar med seg i sin videre trening
 • 20% rabatt på kroppsanalyse med Inbody 720
 • Dersom du ønsker å teste din Vo2max (maskimalt oksygenopptak) kommer det et pristillegg på kr 400,-

Antall deltakere: 4-10

Påmelding innen 20.oktober eller til fulltegnet

NB: For å kunne kjøre kurset må vi ha minst 4 deltagere