For deg som ønsker å bryte 2-timers grensa

admin Uncategorized

Kurset passer utmerket for mosjonisten som har løpt litt på egenhånd, eller deg som har gjennomført alt fra 5km til marathon, men som ikke helt har klart å knekke koden for å få opp fart og flyt.

Det som skiller dette kurset fra andre løpekurs er at det i kursavgiften er inkludert 1 (2) stk Laktatprofiltest med testrapport, som gjøres individuelt i forkant av kurset, og som legger grunnlaget for hvordan akkurat DU skal trene for å oppnå ditt mål. Vi bruker testen til å lage et personlig tilpasset treningsprogram basert på dine treningssoner.

Kurset legger opp til 5 fellesøkter der vi i tillegg til å løpe går gjennom teknikkøvelser for å få et mer effektivt løpssteg. Du vil også tilegne deg kunnskap om hva og hvorfor pulsbasert trening virker, samt at vi gir innspill i forhold til ernæring i forbindelse med trening og konkurranse. Tips i forhold til bekledning og skotøy kommer vi også gjerne med.

Det anbefales på det sterkeste å ha sin egen pulsklokke. Om du ikke har, men ønsker å kjøpe en slik – spør oss om hjelp, så anbefaler vi noe som passer deg.

Det vil bli opprettet en lukket/hemmelig gruppe på Facebook der alle økter, tips og triks vil bli lagt ut. Treningsrelaterte spørsmål vil også besvares der.

Øktene blir holdt av Fysioterapeut Stig Carlson og Marlene Løw,  som begge har inngående kunnskap om løping, trening, skader og skadeforebygging, og som selv er aktive løpere.

Ved valg av Kurspakke 2 (se under) så følger det med en oppfølgende laktatprofiltest, som brukes for å korrigere treningssoner og for å se utvikling. En slik re-test gjøres i så fall minimum 10-12 uker etter første kursdag for på beste måte å spore utvikling, samt gi en pekepinn på hva man bør vektlegge i videre trening.

Kursdatoer – fellesøkter:
Vi kjører fellesøktene onsdager kl 19.30.

Oppstart blir 6. eller 13.september – gi oss gjerne en lyd om hvilke(n) datoer som passe deg best!

Ved oppstart 6.september avsluttes kurset 4.oktober (6-13-20-27 sept, 4 okt)
Ved oppstart 13.september avsluttes kurset 11.oktober (13-20-27 sept, 4-11 okt)

Oppmøtested vil kunne variere mellom løpebanen på Åstveit, i området rundt Fjellveien/Munkebotn eller ved Store Lungegårdsvann.

Kurspakke 1:

  • 1 stk laktatprofiltest + testrapport (veil. kr 850)
  • personlig tilpasset treningsprogram (nøkkeløkter, polarisering, progresjon)
  • 5 fellesøkter
  • Pris: kr 2590,-

Kurspakke 2:

  • 2 stk laktatprofiltest + testrapport
  • personlig tilpasset treningsprogram (nøkkeløkter, polarisering, progresjon)
  • 5 fellesøkter
  • Pris: kr 3090,-

Antall deltakere: 6-10

For å kunne kjøre kurset trenger vi minimum 6 deltagere.