… Hater å løpe

admin Uncategorized

Kurset passer perfekt for deg som har ingen eller begrenset erfaring med løping – LAV TERSKEL. Her skal alle med!

Kurset går fra midten av november til midten av januar, så her trenger man ikke tenke på nyttårsforsetter, da man allerede er godt i gang 🙂

Hovedforskjellen på dette kurset og andre løpekurs er at vi tar utgangspunkt i 2 stk Laktatprofiltester, som forteller oss hvordan akkurat DU skal trene for å komme i bedre form.

Testene klarer absolutt alle å gjennomføre da man tar utgangspunkt i hvilken form akkurat du er i. Man gjennomfører dem individuelt hhv før kurset starter, og like etter kursslutt. Det medfølger testrapport til begge testene, samt en sammenligning mellom test 1 og 2.

For å nyttegjøre seg testene og kurset på best mulig måte anbefaler vi på det sterkeste at du har din egen pulsklokke. Om du ikke har, men ønsker å kjøpe en slik – spør oss om hjelp, så anbefaler vi noe som passer deg. Du vil lære mye om hvorfor akkurat slik pulsbasert trening fungerer, samt få gode tips om ernæring, bekledning og skotøy til løping.

Det vil også bli opprettet en lukket/hemmelig gruppe på Facebook der alle treningsøkter, tips og triks blir lagt ut. Man vil også bruke denne siden til å svare på treningsrelaterte spørsmål.

Det blir gjennomført 6 fellesøkter med likesinnede, som også hater å løpe… 🙂

I tillegg til å løpe går vi gjennom teknikkøvelser som gjør at man løper mer effektivt, både når det gjelder fart og forbrenning.

Øktene blir holdt av erfarne fysioterapeuter – Stig Carlson og Trine Hysing-Dahl – som har inngående kunnskap om løping, trening, skader og skadeforebygging, og som selv er aktive løpere.

Kursdatoer – fellesøkter:
Oppmøte kl 18.00
Datoer: 16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 4/1 og 11/1.

Oppmøtested vil kunne variere mellom løpebanen på Åstveit, i området rundt Fjellveien/Munkebotn eller ved Store Lungegårdsvann i Bergen sentrum.

Pris: 2990,-

Påmeldingsfrist: 1.november 2016 (eller til fulltegnet)

Antall deltakere: 7-15

Vi forbeholder oss retten til å utsette kurset om ikke minste antall plasser (7 stk) blir fylt opp