… Halvmarathon på under 2 timer

admin Uncategorized

 

Kurset passer utmerket for mosjonisten som har løpt litt på egenhånd, eller deg som har gjennomført alt fra 5km til marathon, men som ikke helt har klart å knekke koden for å få opp fart og flyt.

Det som skiller dette kurset fra andre løpekurs er at det i kursavgiften er inkludert 1 (2) stk Laktatprofiltest med testrapport, som gjøres individuelt i forkant av kurset, og som legger grunnlaget for hvordan akkurat DU skal trene for å oppnå ditt mål. Vi bruker testen til å lage et personlig tilpasset treningsprogram basert på dine treningssoner.

Kurset legger opp til 5 fellesøkter der vi i tillegg til å løpe går gjennom teknikkøvelser for å få et mer effektivt løpssteg. Du vil også tilegne deg kunnskap om hva og hvorfor slik pulsbasert trening virker, samt at vi gir gode tips i forhold til ernæring i forbindelse med trening og konkurranse. Tips i forhold til bekledning og skotøy kommer vi også gjerne med 🙂

Det anbefales på det sterkeste å ha sin egen pulsklokke. Om du ikke har, men ønsker å kjøpe en slik – spør oss om hjelp, så anbefaler vi noe som passer deg.

Det vil bli opprettet en lukket/hemmelig gruppe på Facebook der alle økter, tips og triks vil bli lagt ut. Treningsrelaterte spørsmål vil også besvares der.

Øktene blir holdt av erfarne fysioterapeuter – Stig Carlson og Trine Hysing-Dahl – som har inngående kunnskap om løping, trening, skader og skadeforebygging, og som selv er aktive løpere.

Ved valg av Kurspakke 2 (se under) så følger det med en oppfølgende laktatprofiltest, som brukes for å korrigere treningssoner og for å se utvikling. En slik re-test gjøres i så fall minimum 10-12 uker etter første kursdag for på beste måte å spore utvikling, samt gi en pekepinn på hva man bør vektlegge i videre trening.

Kursdatoer – fellesøkter:
Oppmøte: kl 19.15
Datoer:  16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12.

Oppmøtested vil kunne variere mellom løpebanen på Åstveit, i området rundt Fjellveien/Munkebotn eller ved Store Lungegårdsvann.

Kurspakke 1:

  • 1 stk laktatprofiltest + testrapport (veil. kr 850)
  • personlig tilpasset treningsprogram (nøkkeløkter, polarisering, progresjon)
  • 5 fellesøkter
  • Pris: kr 2390,-

Kurspakke 2:

  • 2 stk laktatprofiltest + testrapport
  • personlig tilpasset treningsprogram (nøkkeløkter, polarisering, progresjon)
  • 5 fellesøkter
  • Pris: kr 3090,-

Påmeldingsfrist: 1. november 2016 (eller til fulltegnet)

Antall deltakere: 6-12

Vi forbeholder oss retten til å utsette kurset om ikke minste antall plasser (6 stk) blir fylt opp